Despre Competente

prof service buzau isi desfasoara activtatea in domeniul reparatiilor si intretinerii auto inca din anul 1998 intr-un spatiu in proprietate in com. MARACINENI pe DN2-E85 nr.72. Suntem autorizati R.A.R. din anul 2000, autorizatia nr.466/21.09.2000, indicativ BZ 011, reusind in prezent sa fim atestati sa efectuam operatii de intretinere si reparatii la o gama foarte larga de autovehicule.

Aer conditionat Auto

 • -Verificare parametirii functionali instalatii AC. Instaltia folosita este de ultima generatie putand lucra atat in ciclu automat cat si manual in functie de specificul situatiei.Instalatia poate executa operatiuni de golire,cantarire, separare-reciclare, proba cu depresiune(vacuum) si incarcare.
  -Golire si reumplere instalatii AC.
  -Curatare si spalare instalatii AC cu kit special ce permite spalari separate ale diferitelor componente, dupa diagrame prestabilite care se programeaza si apoi se desfasoara in ciclu automat.
  -Revizie generala instalatii cu inlociure ulei si/sau filtre sau dezumidificatoare.
  -Inlocuire componente.
  -Diagnosticare evaluare si reparare instalatii automate de climatizare.

Programeaza-te

  Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

 • PROGRAMARI

Sugestii

  Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

 • SUGESTII