Tuning de performanta si protectie

-Box-tuning ce permite majorarea performantelor dinamice cu pana la 25%, in conditiile in care, prin pastrarea manierei de conducere, se pot inregistra economii de combustibil.Dispozitivele nu "forteaza" cu nimic motorul, ele respectand parametrii maximali setati de constructor.Dispozitivele sunt personalizate pentru marci si tipuri de vehicule, pentru benzina si diesel.
-Economizoare electronice si vacuumatice cu acoperirea motorizarilor pe benzina si diesel.
-Tratamente pentru suprafetele metalice din interiorul motorului ce folosesc ca agent de transport uleiul-METABOND. Protejeaza sprafetele si reduc frecarile avand ca efect economii de combustibil si marirea intervalelor de schimb a uleiului.

Ce face
tuningboxul de fapt?

 • Acest model de tuningbox optimizeaza motorul prin ajustarea presiunii rampei comune la conditiile momentane. Tuningboxul este capabil la 1,2 milioane de procese pe secunda, astfel veti avea totdeauna injectie optima, in fiecare clipa. Optimizarea inseamna arderea mai buna a combustibilului, in consecinta aveti putere si cuplu motor mai mare, totodata se scade si consumul de combustibil. Un motor care consuma mai putin, are viata mai buna! Nu se suprasolicita motorul, altfel ar scoate fum si ar consuma mai mult. Asta e dovada cea mai la indemsns pentru eficienta tuningboxului.
  La motoarele cu pompa electronica (VP) optimizarea are loc in urmatoarele etape:
  - citirea presiunii pompei
  - compararea cu hartile optimizate, in functie de mai multi parametri: temperatura, umiditate, cerintele conducatorului, turatia si sarcina motorului, etc.
  - adaptarea precisa a datelor citite la hartile prestabilite in caclulator.
  - reglarea foarte precisa a presiunii pompei in sus sau in jos, in interval de numai 3%
  Numai prin aceasta procedura complexa este posibil tuningul de menajare, cu protectie totala.

Programeaza-te

  Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

 • PROGRAMARI

Sugestii

  Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

 • SUGESTII