Tuning de performanta si protectie

-Box-tuning ce permite majorarea performantelor dinamice cu pana la 25%, in conditiile in care, prin pastrarea manierei de conducere, se pot inregistra economii de combustibil.Dispozitivele nu "forteaza" cu nimic motorul, ele respectand parametrii maximali setati de constructor.Dispozitivele sunt personalizate pentru marci si tipuri de vehicule, pentru benzina si diesel.
-Economizoare electronice si vacuumatice cu acoperirea motorizarilor pe benzina si diesel.
-Tratamente pentru suprafetele metalice din interiorul motorului ce folosesc ca agent de transport uleiul-METABOND. Protejeaza sprafetele si reduc frecarile avand ca efect economii de combustibil si marirea intervalelor de schimb a uleiului.

Dupa montarea tuningboxului
de ce consuma mai putin masina?

  • Practic vorbim de ridicarea randamentului motorului. Prin injectare optima avem o reducere de consum, iar un motor mai puternic duce mai lejer aceiasi caroserie. Veti putea schimba treptele mai repede, fiindca aveti la indemana cuplu din belsug. Reducerea consumului se situeaza intre 5-15%, in medie, dupa parerile clientilor 10%.
    Peste 2500 de clienti se bucura pentru dinamismul crescut, si impreuna economisesc peste 245.000 litri de motorina, in fiecare an! Consum mediu de 7 litri, economie 10% = 0,7 litri / 100km, rulaj mediu de 14 000 km / an.

Programeaza-te

    Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

  • PROGRAMARI

Sugestii

    Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

  • SUGESTII