Tuning de performanta si protectie

-Box-tuning ce permite majorarea performantelor dinamice cu pana la 25%, in conditiile in care, prin pastrarea manierei de conducere, se pot inregistra economii de combustibil.Dispozitivele nu "forteaza" cu nimic motorul, ele respectand parametrii maximali setati de constructor.Dispozitivele sunt personalizate pentru marci si tipuri de vehicule, pentru benzina si diesel.
-Economizoare electronice si vacuumatice cu acoperirea motorizarilor pe benzina si diesel.
-Tratamente pentru suprafetele metalice din interiorul motorului ce folosesc ca agent de transport uleiul-METABOND. Protejeaza sprafetele si reduc frecarile avand ca efect economii de combustibil si marirea intervalelor de schimb a uleiului.

Preluarea riscului

 • Daca nu zambiti satisfacut de fiecare data cand va urcati in masina, va dam banii inapoi! Conditiile garantiei de returnare:
  1. Perioada nu depaseste 30 de zile de la data facturarii.
  2. Marfa sa fie in stare noua, nu se accepta inapoi daca prezinta zgarieturi, murdarie, sau orice fel de modificare asupra lui.
  3. Cutia trebuie sa fie in stare noua, fara murdarie sau fara a fi lipit adresa sau orice altceva pe ea.
  4. Trebuie sa contina toate actele care au insotit produsul.
  5. In termen de 5 zile lucratoare viram inapoi toata suma, care reprezinta contravaloarea marfii.

Programeaza-te

  Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

 • PROGRAMARI

Sugestii

  Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

 • SUGESTII