Despre Competente

prof service buzau isi desfasoara activtatea in domeniul reparatiilor si intretinerii auto inca din anul 1998 intr-un spatiu in proprietate in com. MARACINENI pe DN2-E85 nr.72. Suntem autorizati R.A.R. din anul 2000, autorizatia nr.466/21.09.2000, indicativ BZ 011, reusind in prezent sa fim atestati sa efectuam operatii de intretinere si reparatii la o gama foarte larga de autovehicule.

Geometrie Directie

 • -Verificare si/sau reglare unghiuri asezare roti si articulatii punte fata.
  -Verificare si/sau reglare unghiuri asezare roti si articulatii punte spate.
  -Inlocuire casete directie. Echipamentul de verificare si reglare de tip optic cu o mare precizie si fiabilitate, cu verificare si atestare metrologica.Verificarea se face pe postament rigid ceeace da certitudinea eliminarii oricaror erori ce ar putea fi induse de posibilele inclinari longitudinale sau transversale ale rampei cu patru coloane.

Programeaza-te

  Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

 • PROGRAMARI

Sugestii

  Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

 • SUGESTII