Despre noi

prof service, are o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatiilor auto.Societatea este autorizata RAR pentru activitatile pe care le desfasoara.

Clientul si masina lui sunt in centrul atentiei noastre, motiv pentru care suntem preocupati de prestarea de servicii de calitate in mod operativ si convenabil.Personalul firmei prin pregatirea pe care a dobandit-o, bazandu-se pe dotarea de exceptie pe care o detinem, poate aborda o gama larga de servicii in domeniul reparatiilor auto.

Pentru efectuarea reparatiilor si a intretinerii punem la dispozitia clientilor piese de schimb si consumabile de calitate. Piesele cumparate de la noi si manopera prestata sunt insotite de o reala garantie.

In dorinta de a oferi satisfactii clientilor am abordat si domeniul TUNINGULUI AUTO , fiind in masura sa oferim celor interesati solutii de INBUNATATIREA PERFORMANTELOR si/sau de REDUCERE A CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL.

Suntem dipusi si disponibili sa abordam lucrari atat pentru clienti PERSOANE FIZICE cat si pentru PERSOANE JURIDICE avand capacitatea de a raspunde cerintelor fiecarei categorii.
Va asteptam sa va convingeti!

Programeaza-te

    Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

  • PROGRAMARI

Sugestii

    Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

  • SUGESTII