Despre Competente

prof service buzau isi desfasoara activtatea in domeniul reparatiilor si intretinerii auto inca din anul 1998 intr-un spatiu in proprietate in com. MARACINENI pe DN2-E85 nr.72. Suntem autorizati R.A.R. din anul 2000, autorizatia nr.466/21.09.2000, indicativ BZ 011, reusind in prezent sa fim atestati sa efectuam operatii de intretinere si reparatii la o gama foarte larga de autovehicule.

Piese Auto

 • -Piese auto de origine si de la producatori consacrati pentru toate lucrarile descrise mai inainte. Putem sa oferim la preturi corecte piese adecvate pentru tipul de autovehicul, nivelulde intretinere si vechime si pretentiile clientului.
  -Uleiuri de la producatori consacrati acoperind toate nivelele de calitate.
  -Materiale de intretinere ce respecta toata gama de prevederi ale diferitilor constructori.
  -Anvelope ce acopera toata gama de autoturisme si autoutilitare usoare indiferent de sezon.

Programeaza-te

  Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

 • PROGRAMARI

Sugestii

  Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

 • SUGESTII