Despre Competente

prof service buzau isi desfasoara activtatea in domeniul reparatiilor si intretinerii auto inca din anul 1998 intr-un spatiu in proprietate in com. MARACINENI pe DN2-E85 nr.72. Suntem autorizati R.A.R. din anul 2000, autorizatia nr.466/21.09.2000, indicativ BZ 011, reusind in prezent sa fim atestati sa efectuam operatii de intretinere si reparatii la o gama foarte larga de autovehicule.

Service Rapid

 • -Inlocuire ulei si filtru atat in mod clasic(gravtational) cat si prin absorbtie la cerere sau cand situatia o impune(suruburi de golire mutilate).
  Dispunem de seturi de scule pentru desfacerea unei game foarte largi de filtre si baze de date extinse pentru identificarea tipului de ulei recomandat.
  La cerere se poate efectua o curatare a motorului la interior cu agenti de curatare dupa care se pot aplica tratamente antiuzura si pentru reducerea consumului de combstibil.Oferim o gama larga de filtre si uleiuri fabricate de producatori consacrati.
  -Inlocuire filtre de combustibil, aer si habitaclu(polen)
  -Inlocuire sau completare ulei transmisii manuale si automate.
  -Inlocuire sau completare ulei servodirectie.
  -Verificare concentratie si /sau inlocuire antigel.
  -Verificare concentratie si /sau nivel electrolit acumulator.Verificare stare borne(conexiuni) acumulatori .Verficare nivel de incarcare acumulator.
  -Inlocuire placute de frana.Dispunem de dispozitive de deblocare mecanice si electronice (acolo unde este cazul.
  -Verificare concentratie si eventual inlocuire lichid de frana.Dispunem de instalatie sub presiune pentru inlocuirea rapida si sigura a lichidului de frana la toate tipurile de sisteme de franare(mai ales la cele dotate cu ABS,ESP etc.)
  -Inlocuire becuri reglat faruri.Dispunem permanent de o gama larga de becuri iar aparatura de reglare are de posibilitatea de masurare a intensitatii fascicolului luminos si este etalonata metrologic.
  -Inlocuire stergatoare parbriz.Verificare concentratie si nivel lichid spalator parbriz si reglare directie jeturi.

Programeaza-te

  Poti stabili,telefonic sau folosind e-mail-ul, ziua si ora la care un specialist prof service Buzau te asteapta, numai pe tine, fara sa pierzi timp asteptand la rand după alti clienti. Daca esti ocupat in timpul saptamanii iti reamintim ca lucram si Sambata!

 • PROGRAMARI

Sugestii

  Pentru ca ne intereseaza calitatea serviciilor pe care le oferim si pentru ca vizitele la noi vrem sa fie placute, asteptam de la tine cat mai multe sugestii. Poti sa folosesti formularul de contact, e-mail-ul, numerele de telefon sau pur si simplu poti sa treci pe la noi. Cafeaua o dam noi.

 • SUGESTII